Produktion / Bogtryk i små oplag

Bogtryk i små oplag

Har du brug for et ganske lille oplag - fx 100 bøger - kan det i dag lade sig gøre, uden at det koster en bondegård, ej heller spidsen af en jetjager.
 
Når indhold og omslag er lavet som trykklare PDF-filer, koster en A5-bog på fx 80 sider, sort tekst + omslag i fuld farvetryk - i et oplag på 100 stk. - under 3500 kr. ex. moms og fragt. 
 
Så nu kan du lave dit eget forlag og udgive netop det, du brænder allermest for - til en overkommelig pris.
 
Når du så har solgt de første 100 bøger, kan et nyt oplag trykkes på kort tid. Derved undgår du at have kasserfulde stående på lager og en kapital bundet i bøger! Et nyt oplag kan endog sagtens være med revideringer i indholdet, så du løbende kan have din bog fuldt opdateret!
 
Kan du allerede fra starten være sikker på, at du skal bruge 7-800 bøger, vil vi altid regne et tilbud ud på en offsettrykt bog til sammenligning med en digitaltrykt.
 
Omslaget er billigst som "paperback", men en bog er for nogen mere elegant med stift bind - "hardcover" - så er din bog fx et salgskatalog til dyre smykker, kan det ikke nytte noget, at du sparer på kvaliteten af dine tryksager, da de skal være med til at sælge dine kvalitetsvarer.
 
Jeg er klar til at give dig et rigtigt konkurrencedygtigt tilbud - uanset hvad dit behov vedr. bogproduktion må være.
 
Enkelt og effektivt...
v
h
Lemann.dk | CVR: 44852152 | Frøbjerggård, Merløsevej 8, 4295 Stenlille  | Tlf.: 4068 0059 | lemann.grafisk@gmail.com